22Φεβ, 24 22 Φεβρουαρίου, 2024Διαγωνισμός φορτιστή
  • 382 εμφανίσεις
  • από EVPOWER

Στις 16 Φεβρουαρίου, η Εταιρεία μας σε συνεργασία με το CarsElectric.gr παρέδωσε το φοβερό δώρο του διαγωνισμού, στην τυχερή νικήτρια. Το δώρο είναι ο έξυπνος φορτιστής επωνυμίας TeltoCharge, με επίσημο διανομέα την EVPOWER.

Η μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού ήταν η κ. Λυδία Ασημακοπούλου, η οποία παρέλαβε το μεγάλο δώρο στα γραφεία του CarsElectric.gr παρουσία του CEO της EVPOWER, κ. Αθανάσιου Βοζίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός «έτρεξε» για 19 μέρες, με έναρξη την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 και λήξη την Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024. Οι συμμετέχοντες δήλωσαν συμμετοχή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram. Η κλήρωση έγινε την Τετάρτη στις 10 Ιανουαρίου στις 2024.

Ο φορτιστής TeltoCharge είναι ένας «έξυπνος» φορτιστής, ο οποίος είναι διαθέσιμος με socket ή ενσωματωμένο καλώδιο Type 2 / 5m. Ανάλογα, βέβαια, με τις προτιμήσεις του πελάτη. Επιπλέον, να σημειώσουμε πως ο TeltoCharge είναι επιλεγμένος για επιδότηση μέσω του κρατικού προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά. Περισσότερες πληροφορίες για τον φορτιστή θα βρείτε εδώ.

Φυσικά, θα δώσουμε το παρών και θα σας ενημερώσουμε για όλη τη διαδικασία της εγκατάστασης του φορτιστή που λάβει χώρα το επόμενο διάστημα από το συνεργείο της EVPOWER.

Ετικέτες: