28Δεκ, 23 28 Δεκεμβρίου, 2023Διαγωνισμός φορτιστή
  • 164 εμφανίσεις
  • από EVPOWER

Η EVPOWER σε συνεργασία με το CarsElectric.gr διοργανώνουν διαγωνισμό και κάνουν ένα φοβερό δώρο: έναν έξυπνο φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 19 μέρες, με έναρξη την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 και λήξη την Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024. Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη στις 10 Ιανουαρίου στις 2024. Ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram.

Η EVPOWER έχει εδραιωθεί στο χώρο ως μία ελληνική εταιρεία προμήθειας και εγκατάστασης φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων με όραμα την περαιτέρω διάδοση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Κάτι που το καταφέρνει χάρη στις καινοτόμες, αξιόπιστες και ολιστικές λύσεις φόρτισης που προσφέρει.

Η EVPOWER… φορτίζει με Tesla Wall Connector Gen 3!

Γνωρίζοντας τον TeltoCharge της EVPOWER

Προφανώς, το άγχος της φόρτισης «βασανίζει» αρκετούς ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εύρεση φορτιστή. Μέσω του διαγωνισμού, ένας τυχερός θα μπορεί να φορτίζει το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο στον χώρο του, αποκτώντας τον «έξυπνο» φορτιστή επωνυμίας TeltoCharge της EVPOWER.

Ειδικότερα, ο νικητής του διαγωνισμού θα παραλάβει την μονοφασική έκδοση του TeltoCharge 32Α / 7.4 kW max. Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν «έξυπνο» φορτιστή, ο οποίος είναι διαθέσιμος με socket ή ενσωματωμένο καλώδιο Type 2 / 5m. Ανάλογα, βέβαια, με τις προτιμήσεις του πελάτη. Επιπλέον, να σημειώσουμε πως ο TeltoCharge είναι επιλεγμένος για επιδότηση μέσω του κρατικού προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά. Περισσότερες πληροφορίες για τον φορτιστή θα βρείτε εδώ:

EVPOWER: Ό,τι χρειάζεστε για τη φόρτιση του EV σας!

Τα βήματα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό

Πιο συγκεκριμένα, η διαδικασία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι εύκολη και πολύ απλή. Ειδικότερα, για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσετε τα 3 παρακάτω βήματα:

Τέλος, η ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας θα γίνει με νεότερο post, και θα επικοινωνήσουμε μαζί του/της μέσω messenger. Επιπλέον, θα πρέπει να απαντήσει με προσωπικό μήνυμα εντός 3 ημερών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Σε άλλη περίπτωση το δώρο θα παραλάβει ο επόμενο επιλαχόντα.

Να σημειώσουμε πως απαραίτητη προϋπόθεση για τον νικητή του διαγωνισμού, είναι να διαθέτει ηλεκτροδοτούμενο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, καθώς ο φορτιστής είναι επιτοίχος και μπαίνει σε σταθερή εγκατάσταση.

Δείτε του όρους του διαγωνισμού εδώ