Το πρώτο eshop αφοσιωμένο στην ηλεκτροκίνηση!

Η EVPOWER είναι ελληνική εταιρεία με όραμα να διαδώσει την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα με καινοτόμες, αξιόπιστες, και ολιστικές λύσεις φόρτισης για κάθε χρήση και ανάγκη.

Πιστεύουμε και προσφέρουμε καινοτομία, κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία, και η άμεση εξυπηρέτηση.

Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με το στόχο να κάνουμε τη φόρτιση γρήγορη και ασφαλή, για αυτό και σε εμάς θα βρείτε κορυφαίας ποιότητας σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες φόρτισης.

Είμαστε επίσημοι μεταπωλητές κορυφαίων κατασκευαστών και στη γκάμα μας θα βρείτε φορτιστές, όπως της λιθουανικής Teltonika Energy, της ελληνικής MC-Chargers, της ελβετικής ABB, της πολωνικής Green Cell, κ.ά. με μακροχρόνια και επιτυχή παρουσία στο χώρο της ηλεκτροκίνησης.

Μέσω των πιστοποιημένων και άρτια εκπαιδευμένων ηλεκτρολόγων μας αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε όλες τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές εργασίες για την ορθή και ασφαλή τοποθέτηση και λειτουργία του φορτιστή σας.

Η εξειδίκευσή μας και η αγάπη μας για την ηλεκτροκίνηση μας έκαναν την πρώτη εταιρεία με διαπιστευμένους και εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες της Tesla στην Ελλάδα. Σε εμάς θα βρείτε τον Tesla Wall Connector Gen 3 ετοιμοπαράδοτο και θα νιώσετε την ασφάλεια ότι η εγκατάσταση θα γίνει από έναν πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο της Tesla.

<span> Εγγραφείτε </span> στο newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Συνεργαζόμενες Εταιρείες