26 Νοεμβρίου, 2023
  • 0 εμφανίσεις
  • από admin

Η EVPOWER είναι ελληνική εταιρεία με όραμα να διαδώσει την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα με καινοτόμες, αξιόπιστες, και ολιστικές λύσεις φόρτισης. Διαθέτουμε πλήρη και μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων φορτιστών και καλωδίων φόρτισης για ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα.

Είμαστε επίσημοι εισαγωγείς & μεταπωλητές κορυφαίων κατασκευαστών και η πρώτη διαπιστευμένη και εξουσιοδοτημένη εταιρεία για πώληση και εγκατάσταση του φορτιστή Tesla στην Ελλάδα.

Η προσέγγισή μας είναι ολιστική με ολοκληρωμένες λύσεις φορτιστή, εγκατάστασης και λογισμικού. Δίνουμε έμφαση στην υψηλή ποιότητα και καινοτομία των φορτιστών μας και οι άρτια εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση στο χώρο σας.

Σε εμάς θα βρείτε άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και αξιοπιστία. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες που ασχολούμαστε με την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα και από το 2020 έχουμε αναπτύξει μια μοναδική εξειδίκευση στο χώρο, υψηλή εμπειρία και τεχνογνωσία.

Τα τελευταία  4 χρόνια έχουμε εξυπηρετήσει πάνω από 500 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, και έχουμε συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα!